Cursuri RSVTI modulul B

 

Home Despre noi Responsabil ISCIR - RSVTI Ordin 130 2011 RSVTI Cursuri RSVTI - Modul B Inscriere curs Modul B Cursuri - Bucuresti Cursuri - Baile Felix Cursuri - Cluj Cursuri - Sibiu Cursuri - Sovata Contact

 
Iso 9001

ASOCIATIA-MUNTENIA - Cursuri RSVTI - Modul B

ASOCIATIA-MUNTENIA organizeaza cursuri in vederea prelungirii valabilitatii autorizatiei RSVTI, conform programei analitice B din Ordinul Inspectorului de Stat Sef al ISCIR nr. 130/2011.

Bucuresti, Oradea-Baile Felix, Cluj-Napoca, Sibiu, Sovata

Asociatia-Muntenia are ca obiect de activitate formarea profesionala, infiintarea unor centre de pregatire profesionala, avand in vedere nevoia de formare si perfectionare a personalului activ din piata muncii romanesti.

In prezent, Asociatia-Muntenia organizeaza cursuri in domeniul RSVTI conform ordinului 130/2011:

   • Modul A - Cursuri RSVTI in vederea autorizarii RSVTI
   • Modul B - Cursuri RSVTI in vederea prelungirii valabilitatii autorizatiei RSVTI

in urmatoarele locatii:

   • Bucuresti
   • Cluj-Napoca
   • Oradea – Baile Felix
   • Sibiu
  
• Sovata


Caracteristicile cursurilor:

Cursul de RSVTI este complex si este primul din tara in acest domeniu care imbina elemente tehnice si juridice, fiind implementate elemente ce asigura cursantilor baza de studiu necesara asimilarii cunostintelor intr-un timp foarte scurt.

Cursul de RSVTI are un pronuntat caracter practic – aplicativ, imbina notiunile teoretice cu cele practice, punand accentul pe particularitatile domeniului ISCIR; exista un real si permanent feed – back profesor - cursanti, metodele noastre de pregatire presupunand prezentari, discutii, dezbateri active, studii de caz si exemplificari.

In toate locatiile de desfasurare a cursurilor va punem la dispozitie toate conditiile si facilitatile necesare desfasurarii activitatii didactice, sali de curs spatioase, moderne si echipate cu toate mijloacele tehnice necesare.

Lectorii cu o vasta experienta in domeniul ISCIR, prezinta elemente legate de:

- Punerea in functiune a instalatiilor sub presiune si instalatiilor de ridicat
- Verificarea instalatiilor in timpul exploatarii, periodic, la scadenta sau dupa reparatii
- Exploatarea instalatiilor sub presiune si instalatiilor de ridicat
- Cercetarea avariilor si accidentelor la instalatiile sub presiune si instalatiile de ridicat
- Sarcinile unitatilor si ale RSVTI, ce detin instalatii sub presiune
- Sarcinile unitatilor si ale RSVTI, ce detin instalatii de ridicat
- Raspunderea juridca a RSVTI (drepturi si obligatii)    


Participantii beneficiaza de un suport de curs solid, astfel conceput incat sa asigure baza necesara asimilarii cunostintelor indiferent de nivelul de pregatire si experienta anterioara in domeniu.

Bibliografie completa se asigura gratuit atat on-line, cat si in format electronic la data prezentarii la curs, si cuprinde legislatia din domeniu actualizata (si interpretata).

Asociatia-Muntenia ofera gratuit tuturor participantilor coffee-break-uri, pranz in ziua plina, tot ceea ce trebuie pentru buna desfasurare a unui curs modern.

Cursurile de RSVTI se desfasoara in complexe unitare, ce integreaza in aceeasi locatie, serviciile de curs, cazare si masa.

Oferta pentru serviciile de cazare si masa pentru cei ce le solicita, este deosebit de avantajoasa in toate locatiile, Asociatia-Muntenia asigurand participantilor accesul la aceste servicii la tarife si preturi preferentiale.

IMPORTANT

In vederea inscrierii accesati site-ul nostru www.asociatia-muntenia.ro unde aveti optiunea de inscriere on-line sau descarcati formularul pentru inscriere, acestea completat il veti trimite scanat pe adresa de e-mail inscrieri@asociatia-muntenia.ro.


Termeni si conditii

Cursuri RSVTI. Asociatia Muntenia


Copyright © Asociatia-Muntenia. Toate drepturile rezervate.Continutul acestui site este proprietatea Asociatia-Muntenia. Copierea, reproducerea sau modificarea neautorizata a acestui site web, constituie infractiune si se pedepseste conform Legii nr.8/1996 coroborate cu prevederile din Legea nr.365/2002