Cursuri RSVTI modulul B

 

Home Despre noi Responsabil ISCIR - RSVTI Ordin 130 2011 RSVTI Cursuri RSVTI - Modul B Inscriere curs Modul B Cursuri - Bucuresti Cursuri - Baile Felix Cursuri - Cluj Cursuri - Sibiu Cursuri - Sovata Contact

 
Iso 9001

Curs RSVTI Modul B - Baile Felix

Cursuri RSVTI - Modul B - prelungirea valabilitatii autorizatiei RSVTI (inscriere)

Asociatia-Muntenia organizeaza cursuri in vederea prelungirii valabilitatii autorizatiei RSVTI - Modul B in Oradea – Baile Felix - Hotel Anthimos. 

Durata cursului este de 2 zile (12ore)  

Pretul cursului este de 750lei/participant (pret final)*
* Include mapa de curs, suportul de curs scris si in format electronic, pranzuri, coffe-break-uri.
* Nu include tarif eliberare autorizatie: 150lei (se achita direct catre ISCIR la data eliberarii autorizatiei) 

Perioadele de desfasurare anuntate le gasiti accesand site-ul nostru www.asociatia-muntenia.ro 

La incheierea cursului veti obtine adeverinta de absolvire pe baza caruia ISCIR va elibera noua autorizatie RSVTI. 

Mentionam ca la solicitarea dumneavoastra va putem asigura servicii de cazare si masa la preturi preferentiale, in aceasta locatie. 

Alte informatii relevante:
Cursurile de RSVTI sunt complexe, armonizate cu legislatia in vigoare , fiind implementate elemente ce asigura cursantilor baza de studiu necesara si actualizata, propice asimilarii cunostintelor intr-un timp foarte scurt.

Suportul de curs este transmis tuturor participantilor, si a fost conceput astfel incat sa asigure baza necesara asimilarii cunostintelor indiferent de nivelul de pregatire si experienta anterioara in domeniu.

Bibliografia se asigura on-line (se poate descarca de pe site-ul www.cursuri-rsvti.ro), precum si in format electronic la data prezentarii la curs.

IMPORTANT: Inscrierea se poate face on-line pe www.asociatia-muntenia.ro sau descarcati, completati si trimiteti formularul de inscriere, pe inscrieri@asociatia-muntenia.ro . Va rugam sa verificati ca la prezentarea la curs sa aveti la dumneavoastra o copie dupa autorizatia ce urmeaza a fi inlocuita.

. Fisiere atasate:

Comanda curs RSVTI Modul B
Termeni si conditii

Cursuri RSVTI. Asociatia Muntenia


Copyright © Asociatia-Muntenia. Toate drepturile rezervate.Continutul acestui site este proprietatea Asociatia-Muntenia. Copierea, reproducerea sau modificarea neautorizata a acestui site web, constituie infractiune si se pedepseste conform Legii nr.8/1996 coroborate cu prevederile din Legea nr.365/2002